• Marco Polostraat 16 Emmen
  • Emmen 0591 - 532 785
  • 06 - 284 64 432
  • info@360accounting.nl

Advies

Advies

Wat kunnen wij voor u betekenen? Dat is de eerste vraag die wij u stellen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Iedere ondernemer heeft zijn eigen specifieke ambitie en kenmerken. Wij specialiseren onze dienstverlening met voor u op maat gesneden adviezen. Wij denken graag actief mee in de ontwikkeling van uw onderneming en het optimaliseren van u bedrijfsvoering. U kunt hierbij denken aan vele mogelijkheden op het gebied van ondernemen zoals:

  • Het maken, opstellen of schrijven van ondernemingsplannen en financiële plannen
  • Investeringen
  • Bedrijfsvoering en analyse
  • Marketing en promotie
  • Ondernemerschap
  • Belastingadvisering

De ondernemer

U bent ondernemer of wilt een onderneming starten. Wat komt er kijken bij het oprichten van een eigen bedrijf? Waar haal ik de financiering vandaan? Hoeveel geld heb ik eigenlijk nodig? Hoe zal ik de organisatie gaan inrichten? Voor welke rechtsvorm kies ik? En als u al ondernemer bent, dan kan het prettig zijn om een sparringpartner te hebben met wie u uw ideeën en vragen kan bespreken. Wij kunnen u helpen met bijvoorbeeld uw ondernemingsplan.

Wij hebben veel ervaring met advisering van startende ondernemers, ook vanuit een uitkeringssituatie. Zo voeren wij begeleidingstrajecten uit voor gemeentes. Wij weten welke stappen er genomen moeten worden in de start van een bedrijf en kan u ook adviseren op het gebied van klantenwerving en het opzetten en onderhouden van uw professionele netwerkcontacten. Vanuit onze ervaring denken wij graag met u mee, ook als u al een tijdje ondernemer bent. We hebben al veel ondernemers leren kennen en adviseren u daarom graag bij diverse vraagstukken.

Oplossingen

Heeft u een specifiek probleem? Wij denken graag in oplossingen: oplossingen voor uw onderneming. In onze ervaring weten de meeste MKB-ondernemers heel goed waar ze met hun bedrijf naar toe willen, maar stuiten ze bij de praktische uitvoering van hun ideeën op drempels om die stappen te zetten die nodig zijn.

Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen in het inzichtelijk te maken van uw bedrijfsprocessen. Ook helpen wij ondernemers in het bewaken en daar waar nodig bijsturen van hun doelstellingen. Daarnaast bieden wij onze ondersteuning aan in situaties waarin het de ondernemer tijdelijk wat minder voor de wind gaat. T.J. Consultancy kent de wegen naar sanering en herfinanciering en kan ondersteuning geven in de herinrichting van uw bedrijfsprocessen om terugval te voorkomen en een nieuwe start te maken.

Groei

Groei staat vaak symbool voor het succes van de onderneming en de ondernemer.

Met het groeien van uw onderneming ontstaan er ook vragen over hoe dit moet worden bewerkstelligd. Wij willen u graag de mogelijkheden bieden om uw ambities vorm te geven en uw plannen en dromen voor uw onderneming te kunnen realiseren. Zo kunnen we u bijvoorbeeld helpen met het aanvragen van een krediet om de uitbreiding van uw groeiambities financieel mogelijk te maken. Ook kunnen we u faciliteren in overname van een bestaande onderneming.

© 2019 360accounting - Designed by Webdesign Emmen Nu ook betaalbare Boekhouder Emmen

Search